Jorinde van der Peet

gecertificeert Trojan Workout en RKC instructeur

"The funny thing is, it actually works"

Jorinde

Mijn naam is Jorinde van der Peet en ik ben al jaren een fanatiek Kettlebeller. Eerst als beoefenaar en later als instructeur. De lessen die ik geef zijn volgens de principes van Trojan Workout en RKC. Trojan Workout laat zich uitstekend combineren met andere vormen van fysieke inspanning. Zo houd ik mij naast Trojan Workout ook bezig met holistische massage en Reiki. En heb ik een heel druk gezin!
Ik weet als geen ander hoe het is om met fysieke beperkingen (blessures, gezondheidsproblemen) toch sportief te kunnen zijn. Sterker nog, het kan je zo enorm helpen! Trojan Workouts zijn korte, intensieve krachttrainingen waarbij de veiligheid altijd voorop staat. Ik laat je graag zien hoe het ook jou kan helpen!

your-in trojan profiel

Trojan Workout

De opleiding tot Trojan Workout instructeur heb ik gevolgd bij Martijn Bos, de grondlegger van deze trainings filosofie. De basis wordt gevormd door het principe "short, safe, strong".

FullSizeRender

RKC

Russian KettlebellĀ Certification

De basis van de kettlebell workout, een titel die verdiend moet worden. Ik ben gecertificeerd RKC II instructeur.

your-in RKC logo

Beyuna

Ik ben het levende bewijs dat voeding het verschil kan maken. Voeding is de brandstof voor je lichaam, met goede voeding presteert je lichaam beter. Het klinkt eenvoudig maar in de praktijk blijkt het vaak een grote uitdaging om het innerlijk goed te verzorgen.

your-in food 11